Als kind had ik allerlei dromen van wat ik later zou willen worden. Chefkok, Jacques Cousteau, profvoetballer. Een van die dromen heb ik waargemaakt: journalist worden. En daar geniet ik nog steeds van.

Sinds ik na mijn studie Antropologie mijzelf heb bijgeschoold in de avonduren aan de School voor Journalistiek in Utrecht, sprong ik in 2001 in het diepe bij freelance persbureau Mateloos Los in Hilversum. Daar schreef ik al snel voor de krant Metro en persbureau ANP. Ik heb toen met mijn collega’s voor heel veel verschillende media geschreven, van websites, vakbladen, dagbladen tot publieksmagazines. Van NRC, Contrast, House Vision, En France tot Yacht Vision en Pauze.

Naast freelance verhalen heb ik ook als redacteur gewerkt aan de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse productie van bladen en kranten. Zoals de Staatscourant, het weekblad voor ambitieuze ambtenaren re.Public, het vakblad voor film- en televisiemakers CALL-SHEET en ondernemersmagazine Regiovisie van MKB Nederland.

Van 2012 tot 2015 heb ik als freelance correspondent vanuit de regio Utrecht verslaggeving gedaan voor het ANP, heb ik voor lokale en regionale kranten geschreven en voor bladen als De Zaak en PW De Gids. Momenteel werk ik als journalist regelmatig voor magazines en websites, zoals Publiek Denken.