Ik ben altijd op zoek naar verhalen. Ik wil weten hoe het zit. Vanuit die eeuwige drang om te begrijpen hoe dingen in elkaar steken ben ik dan ook de journalistiek ingegaan.

En nog steeds geniet ik van dit mooie vak. Je kan immers iedereen vragen stellen. Van mensen op straat tot burgemeesters en ministers. Waar mensen zijn, zijn verhalen. Aan mij als journalist de taak om ze in de juiste woorden op te schrijven, en andere mensen daar weer mee te raken.

Mijn journalistieke ervaring zet ik dan ook in om die unieke verhalen op te halen voor mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuws op halen, of net dat ene haakje te vinden dat een verhaal sterk maakt. Of het nu gaat om een onafhankelijk achtergrondverhaal voor een blad, een aansprekende reportage of om een interview voor een website of bedrijfsmagazine.

Overal is unieke content te vinden, overal liggen de verhalen voor het oprapen. En ik wil ze vinden!

Als journalist heb ik onder meer gewerkt als verslaggever voor het ANP en Metro, op de redacties van de Staatscourant en re.Public en voor allerlei kranten, magazines, websites en vakbladen. Daarnaast maak ik journalistieke producties voor overheden, milieuorganisaties en ontwikkelingsorganisaties.