Ik ben altijd op zoek naar verhalen. Ik wil weten hoe het zit. Vanuit die drang én omdat ik schrijven gewoon heel leuk vind, ben ik de journalistiek ingegaan.

En nog steeds geniet ik van dit mooie vak. Je kan immers iedereen vragen stellen. Van mensen op straat tot burgemeesters en ministers. Hun bevlogenheid vastleggen. Waar mensen zijn, zijn verhalen. Iedereen heeft zijn unieke verhaal. Aan mij als journalist de taak om die verhalen in de juiste woorden op te schrijven, en andere mensen daar weer mee te raken.

Mijn journalistieke ervaring zet ik dan ook in om die unieke verhalen op te halen voor mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuws, of net dat ene haakje dat een verhaal sterk maakt. Of het nu gaat om een onafhankelijk achtergrondverhaal voor een blad, een aansprekende reportage of om een interview voor een website of bedrijfsmagazine.

Overal is unieke content te vinden, overal liggen de verhalen voor het oprapen.

Als journalist heb ik onder meer gewerkt als verslaggever voor het ANP en Metro, op de redacties van de Staatscourant en re.Public en voor allerlei kranten, magazines, websites en vakbladen. Daarnaast maak ik journalistieke producties voor overheden, milieuorganisaties en ontwikkelingsorganisaties.