Nieuwsbrieven over duurzame energie, Het Nieuwe Werken en Agenda Stad

Ik heb de afgelopen week voor drie opdrachtgevers weer mooie digitale nieuwsbrieven mogen versturen.

Voor de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) staan bovenaan de nieuwsbrief de tien voorstellen die de vereniging doet aan de onderhandelaars van het regeerakkoord. ‘Alle seinen staan op groen voor een doorbraak van duurzame energie’, schrijft de NVDE. Verder: een interview met Doekle Terpstra, een oproep voor vergroening van de belasting en een nieuwe duurzame warmtecampagne. Lees de nieuwsbrief hier.

Voor Agenda Stad staat de Update Agenda Stad weer boordevol nieuws over de City Deals. Zo is 17e City Deal in Tilburg ondertekend. Daar heb ik een interview over gedaan met wethouder Hans Kokke. Verder ook een interview met de wethouder van Apeldoorn over Clean Tech en een aantal belangrijke publicaties. Lees de nieuwsbrief hier.

De nieuwsbrief van Over Het Nieuwe Werken opent met het nieuws dat Het Nieuwe Werken-pionier IBM weer wil dat meer medewerkers op kantoor komen werken. Is dit de opmaat van een nieuwe tegenbeweging? Verder nieuws over de circulaire werkplekken bij het Rijk en achtergrond over zelfsturende teams. Lees de nieuwsbrief hier. 

You may also like