Sinds 2001 werk ik als journalist en tekstschrijver.

Na mijn studie Culturele Antropologie zocht ik een oude liefde op: het schrijven. Ik volgde een avondopleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht en sprong in het diepe bij een klein persbureau in Hilversum. En daar maakte ik voordat ik het wist nieuws voor het ANP en de krant Metro, en schreef ik voor allerlei magazines, vakbladen en websites. Daarna heb ik op de redactie gewerkt bij de Staatscourant, magazine re.Public, Skipr en Zorgvisie en ben ik freelance correspondent/verslaggever geweest voor het ANP in de regio Utrecht. Nog steeds schrijf ik voor magazines en online media, waaronder Publiek Denken, De Kanttekening, iBestuur, Het Waterschap en Vakblad OD.

Ik heb mijn terrein verbreed en ben ook teksten gaan schrijven voor maatschappelijke organisaties. Van Greenpeace, WNF, tot de NVDE, het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en Nuffic, maar ook voor overheden, zoals VNG, Ministerie van BZK, de City Deal Kennis Maken, ICTU en Goedopweg. Van jaarverslagen, personeelsbladen, webredactie, nieuwsbrieven tot factsheets, inspiratiedocumenten, e-zines, storytelling en (eind) redactie.

De afgelopen jaren heb ik veel geschreven over de multiculturele samenleving, openbare orde & veiligheid, onderwijs, ondernemen, HR, overheid, reizen, digitaal, internationale samenwerking en zorg.

Ik geloof in de kracht van het verhaal en goede content in communicatie. Daar zet ik mijn jarenlange journalistieke ervaring voor in.