Of je me nu blogger, content regisseur of webredacteur wilt noemen. Sinds 2001 schrijf ik teksten voor web en maak ik digitale nieuwsbrieven en e-zines. 

Ik heb verschillende websites opgezet en werk regelmatig op interim basis als webredacteur. Ik heb ervaring met meerdere content management systemen waaronder WordPress, Hippo, Iprox, Stitch, Sharepoint, Movable Types en HTML. Ook heb ik ervaring met het opmaken van E-zines en digitale nieuwsbrieven met programma’s als Habban, Copernica en MailChimp.

Momenteel werk ik als redacteur bij Nuffic, waar ik content maak voor het online platform Nuffic Actueel. Als freelance senior webredacteur bij het programma Stad van het ministerie van Binnenlandse Zaken heb ik content voor de site van Agenda Stad verzorgd en de site helpen uitbouwen. Verder heb ik een paar jaar lang een aantal websites beheerd (redactie, contentcoördinatie) voor uitgeverij B+B Vakmedianet: Over Het Nieuwe Werken, Over Duurzame Inzetbaarheid (regelmatig ter vervanging van een collega), Werken 2.0 en HNWBlog. Voor de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) heb ik content, geschreven  zoals interviews en nieuws, voor de E-Zines en website.

Voor de Rainforest Alliance heb ik de Nederlandstalige Frog Blog opgezet en deze beheerd met content tot en met 2016. Verder heb ik recentelijk regelmatig webartikelen geschreven voor sites, zoals De Zaak, Ik Wil Mobiel WerkenZZP Servicedesk en MKB Servicedesk.

Eerder was ik als nieuwsredacteur internet betrokken op projectbasis bij het project Burgerforum Kiesstelsel (ministerie van Binnenlandse Zaken), waarvoor ik een publieke en interne website heb helpen opzetten en beheren. Ook voor BZK beheerde ik de site van het project Onze Democratie. Verder heb ik geschreven voor allerlei websites waaronder die van Greenpeace, Simavi en de site van weekblad re.Public.

Voor de gemeenten Elburg en Roosendaal heb ik via Sdu Business Information als redacteur de research en teksten gedaan voor websites die speciaal waren opgezet ter armoedebestrijding.