letters2Toegankelijke en heldere teksten voor relatiemagazines, advertorials, brochures, persberichten, nieuwsbrieven, factsheets, websites, jaarverslagen en andere publicaties. Dat is waarvoor u bij mij moet zijn! Ook redigeer ik onderzoeks-en adviesrapporten en geef ik opdrachtgevers, van ondernemers tot organisaties, praktisch tekstadvies. De doelgroep en de boodschap staan daarbij voorop.

Ik werk met een vast netwerk aan tekstschrijvers, vormgevers, fotografen en websitebouwers. U kunt dus met een gerust hart zowel een interview voor een personeelsblad uitbesteden als de gehele productie van magazine of website.

Momenteel werk ik als freelance tekstschrijver voor de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE). Eerder werkte ik onder meer voor Natuur & Milieu, de Programmaraad, Greenpeace en Simavi. Als storyteller ben ik naar Nicaragua en Honduras geweest voor SOS Children’s Villages om daar de verhalen vanuit een tweetal kinderdorpen te halen door middel van tekst, video en fotografie.