Toegankelijke en heldere teksten voor relatiemagazines, advertorials, brochures, persberichten, nieuwsbrieven, factsheets, websites, jaarverslagen en andere publicaties. Dat is waarvoor u bij mij moet zijn! Ook redigeer ik onderzoeks-en adviesrapporten en geef ik opdrachtgevers praktisch tekstadvies. De doelgroep en de boodschap staan daarbij voorop.

Ik zet mijn journalistieke ervaring in om de verhalen van organisaties, partners en projecten te vertellen. Door middel van interviews, achtergrondverhalen of reportages. Als storyteller ben ik bijvoorbeeld in 2013 naar Nicaragua en Honduras geweest voor SOS Children’s Villages om daar de verhalen vanuit een tweetal kinderdorpen te halen door middel van tekst, video en fotografie.

Als tekstschrijver heb ik onder meer gewerkt voor het Wereld Natuur Fonds (WNF), het IFAW (International Fund for Animal Welfare), de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE),  Natuur & Milieu, de Programmaraad, Greenpeace en Simavi.

Voor grotere klussen kan ik gebruikmaken van een groot netwerk van tekstschrijvers, journalisten, vormgevers, fotografen en websitebouwers. U kunt dus met een gerust hart zowel een interview voor een personeelsblad uitbesteden als de gehele productie van magazine of website.