Sinds 2001 werk ik als journalist en tekstschrijver.

Na mijn studie Culturele Antropologie zocht ik een oude liefde op: het schrijven. Ik volgde een avondopleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht en sprong in het diepe bij een klein persbureau in Hilversum. En daar maakte ik voordat ik het wist nieuws voor het ANP en de krant Metro, en schreef ik voor allerlei magazines, vakbladen en websites. Daarna heb ik op de redactie gewerkt bij de Staatscourant, magazine re.Public, Skipr en Zorgvisie en ben ik freelance correspondent/verslaggever geweest voor het ANP in de regio Utrecht. Nog steeds schrijf ik voor magazines en online media, waaronder Publiek Denken en PW.

Ik heb mijn terrein verbreed en ben ook teksten gaan schrijven voor maatschappelijke organisaties, zoals Greenpeace, WNF, NVDE en Nuffic, maar ook voor overheden. Van jaarverslagen, personeelsbladen, webredactie, nieuwsbrieven tot factsheets, inspiratiedocumenten, e-zines, storytelling en (eind) redactie. Ik werk onder meer voor het Ministerie van BZK, de City Deal Kennis Maken, Goed op Weg en de VNG.

Ik geloof in de kracht van het verhaal en goede content in communicatie. Daar zet ik mijn jarenlange journalistieke ervaring voor in.