Welkom op de website van Pieter Verbeek. Journalist, tekstschrijver, redacteur, blogger, storyteller, communicatie-adviseur, webredacteur, verslaggever, ghostwriter, copywriter, communicatiemedewerker en communications consultant.

Dat ben ik dus.

Ik geloof in de kracht van het verhaal en goede content in communicatie. Daar zet ik mijn jarenlange journalistieke ervaring voor in. Van interviews tot reportages, van kranten tot personeelsbladen. Van persberichten, advertorials, websites tot tot de productie en (eind)redactie van bladen, nieuwsbrieven, (jaar)verslagen en brochures.

Ik werk vooral voor organisaties op het gebied van milieu en duurzaamheid, overheid en andere niet commerciële organisaties en voor verschillende media. De laatste jaren heb ik onder meer gewerkt voor Nuffic, Greenpeace, WNF, NVDE, Ministerie van BZK, Natuur & Milieu, Rainforest Alliance, SOS Kinderdorpen, Simavi, ANP, Publiek Denken, De Zaak, ABVAKABO FNV, Oikocredit en IFAW.

Naast het schrijven van tekst geef ik ook anderen advies op het gebied van tekst, web en communicatie. Van het benaderen van media met een persbericht, het aantrekkelijker maken van een jaarverslag, tot het overbrengen van een boodschap door middel van de juiste tekst op de juiste plek. Of dat nu online of offline is.

Ik ben lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en werk met een groot netwerk aan journalisten, tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en websitebouwers. Of het nu gaat om een artikel, nieuwsbrief of de gehele productie van een magazine dat u uit wilt uitbesteden. U bent hier aan het juiste adres.

Klik hier voor mijn volledige CV. Of kijk op LinkedIn.

Kvk: 50580221
VAR-WUO