Van toegankelijke en heldere teksten voor relatiemagazines tot advertorials en brochures. Van nieuwsbrieven, factsheets, websites tot jaarverslagen. Ik help graag mee om doelgroepen te bereiken met leesbare teksten die prikkelen, activeren en informeren. De doelgroep en de boodschap staan daarbij voorop. Naast het schrijven redigeer ik onderzoeks-en adviesrapporten en geef ik opdrachtgevers praktisch tekstadvies.

Als tekstschrijver heb ik onder meer gewerkt voor het Wereld Natuur Fonds (WNF), het IFAW (International Fund for Animal Welfare), de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE),  SOS Children’s VillagesNatuur & Milieu, ActiZ, Jeugdzorg Nederland, de Programmaraad, Greenpeace en Simavi.

Voor grotere klussen kan ik gebruikmaken van een groot netwerk van tekstschrijvers, journalisten, vormgevers, fotografen en websitebouwers.

U kunt dus met een gerust hart zowel een interview voor een personeelsblad uitbesteden als de gehele productie van factsheet, brochure, magazine of website.