Of je me nu blogger, content manager of webredacteur wilt noemen. Sinds 2001 schrijf ik teksten voor web en maak ik digitale nieuwsbrieven en e-zines.

Ik heb verschillende websites opgezet en werk regelmatig op interim basis als webredacteur. Ik heb ervaring met meerdere content management systemen waaronder WordPress, Hippo, Iprox, Stitch, Sharepoint, Movable Types en HTML. Ook heb ik ervaring met het opmaken van E-zines en digitale nieuwsbrieven met programma’s als Habban, Copernica en MailChimp.

Momenteel werk ik interim als freelance sr. webredacteur bij het het programma Stad van het ministerie van Binnenlandse Zaken en verzorg ik content voor de site van Agenda Stad. Verder beheer ik een aantal websites (redactie, contentcoördinatie) voor uitgeverij B+B Vakmedianet: Over Het Nieuwe Werken, Over Duurzame Inzetbaarheid (ter vervanging van een collega), Werken 2.0 en HNWBlog. Voor de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) schrijf ik content, zoals interviews en nieuws, voor de E-Zines en website.

Voor de Rainforest Alliance heb ik de Nederlandstalige Frog Blog opgezet en de content daarvoor gemaakt.  Verder heb ik recentelijk regelmatig webartikelen geschreven voor sites zoals De Zaak, Ik Wil Mobiel WerkenZZP Servicedesk en MKB Servicedesk.

Eerder heb ik als nieuwsredacteur internet bij het project Burgerforum Kiesstelsel (ministerie van Binnenlandse Zaken) een publieke en interne website helpen opzetten en beheren, beheerde ik de site van het project Onze Democratie (ministerie van Binnenlandse Zaken) en heb ik geschreven voor allerlei websites waaronder die van Greenpeace, Simavi en de site van weekblad re.Public. Voor de gemeenten Elburg en Roosendaal heb ik via Sdu Business Information als redacteur de research en teksten gedaan voor websites die speciaal waren opgezet ter armoedebestrijding.

Website van Agenda Stad.

Website van Agenda Stad.