Welkom op de website van Pieter Verbeek. Journalist, tekstschrijver, redacteur, blogger, storyteller, communicatie-adviseur, webredacteur, verslaggever, ghostwriter, copywriter, communicatiemedewerker en communications consultant.

Dat ben ik dus.

Ruim twaalf jaar werk ik voor verschillende kranten, persbureaus, magazines, vakbladen, non-profit organisaties, overheden, bedrijven en websites. Van interviews, reportages, nieuws, advertorials en persberichten tot de productie en (eind)redactie van bladen, nieuwsbrieven, (jaar)verslagen en brochures.

Naast het schrijven van tekst geef ik ook anderen advies op het gebied van tekst, web en communicatie. Van het benaderen van media met een persbericht, het aantrekkelijker maken van een jaarverslag, tot het overbrengen van een boodschap door middel van de juiste tekst op de juiste plek. Of dat nu online of offline is.

Ik ben lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en werk met een groot netwerk aan journalisten, tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en websitebouwers. Of het nu gaat om een artikel, nieuwsbrief of de gehele productie van een magazine dat u uit wilt uitbesteden. U bent hier aan het juiste adres.

Klik hier voor het volledige CV. Of kijk op LinkedIn.

Kvk: 50580221
VAR-WUO