Interviews met…..Pieter

Meestal hanteer ik de pen, camera of in enkele gevallen de microfoon. Maar heel af en toe word ik zelf geïnterviewd. 

Zo werd ik door [De Redactie] geïnterviewd over mijn bemiddeling bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken als webredacteur bij Agenda Stad. De website WerkTrends interviewde mij als een van 10 trendwatchers en experts op het gebied van het nieuwe werken en kantoorinrichting over hoe de toekomst van werk eruitziet. Tja, na jaren bloggen over Het Nieuwe Werken voor de sites Werken 2.0, Over Het Nieuwe Werken en HNW Blog, weet ik er natuurlijk wel wat van. Maar toch is het bijzonder om als expert te staan tussen hoogleraren en trendwatcher Adjiedj Bakas.

Voor de ondernemerswebsite MKB Servicedesk werd ik als ZZP’er aan de tand gevoeld, wat de gevolgen van de afschaffing van de belastingaftrek zou zijn voor zelfstandige ondernemers. Voor de site ZZP Servicedesk schreef ik daar twee jaar geleden een blog over. Het onderwerp leefde behoorlijk onder ZZP’ers, het was de meest gelezen blog van dat jaar. Ik mocht het ook als column voorlezen op MKB Radio. Eerder interviews beide ondernemerswebsites mij al over wat mijn zakelijke dromen in 2016 zouden zijn. Achteraf kijkend heb ik die niet waargemaakt. Veel te druk met andere mooie klussen.

Voor ZZP Servicedesk keek ik als zelfstandige ondernemer terug op het jaar 2015, een deelde ik wat voor opdrachtgevers deed en hoe mijn feestdagen eruit zagen.

You may also like