Tweede editie van Europarcs magazine is uit

Dit voorjaar heb ik meegewerkt aan het twee nummer van e-magazine, het nieuwe relatiemagazine van Europarcs, het bedrijf achter de gelijknamige vakantieparken, én sponsor van de mooiste voetbalclub van Nederland. Ik schreef een aantal artikelen die mooi zijn vormgegeven in het glossy magazine.

Zo interviewde wethouder Jan Hoek van Almere en gedeputeerde Jop Fackeldey over de Floriade in Almere, en sprak ik met Giel Hendrix over de innovatie die Europarcs daar laat zien. Verder interviewde ik ecologe Mathilde van den Broek, heb ik een achtergrondverhaal gemaakt over het unieke watersysteem op het park De Zanding. Ik sprak met trendwatcher Goof Lukken over de toekomst van recreatie en met de mensen achter het park Woudhoeve over de GreenKey-certificering.

Lees het hele magazine online.

You may also like