re.Public

Als journalist en redacteur was ik betrokken bij de start van het ambitieuze weekblad re.Public van Sdu Uitgevers.  Ik heb er tot eind 2009 gewerkt. re.Public was een crossmediaal concept: een magazine, website en netwerkcommunity voor jonge ambtenaren.

re.Public verscheen vanaf juni 2008 tot najaar 2010. In 2009 won re.Public de LOF-innovatieprijs voor vernieuwende vakbladen.

Als lid van de vaste redactie bedacht ik mee wat er in het blad kwam aan onderwerpen. Ik maakte nieuwsberichten, deed interviews, schreef achtergrondverhalen en ging op pad voor reportages. Ook deed ik webredactie (cms: Hippo). Mijn portefeuilles waren vooral openbare orde & veiligheid, openbaar bestuur, integratie en de multiculturele samenleving.

Een greep uit de artikelen die ik schreef voor re.Public vind je hier.

 

 

You may also like