• Prostituees Zandpad huilend en scheldend weg

  De gedwongen uittocht van vrouwen die werkten op de prostitutieboten aan het Utrechtse Zandpad brengt donderdag nogal wat emoties teweeg. Sommige prostituees pakken huilend hun boeltje, anderen laten scheldend hun ongenoegen blijken.

  Lees verder
 • Ministerie VWS wijst Utrechtse wietclubs af

  Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de aanvraag voor ontheffing van de Opiumwet voor twee Utrechtse wietclubs afgewezen. Dat maakte een woordvoerder van de gemeente Utrecht gisteren bekend.

  Lees verder
 • Utrecht onderzoekt islam-internaten

  De gemeente Utrecht onderzoekt twee mogelijke islam-internaten in de stad, locaties waar islamitische jongeren ouder dan 12 jaar na school verblijven en mogelijk ook overnachten. Beide gebouwen, waar plaats is voor ruim 60 jongeren, hebben niet de goede vergunning om nachtverblijf toe te staan.

  Lees verder

Van 2012-2015 deed ik als correspondent voor midden-Nederland nieuwsverslaggeving voor het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Ook van 2001-2006 werkte ik als correspondent voor het ANP in de regio’s Utrecht en Gooi en Vechtstreek.

Het Algemeen Nederlands Persbureau is het grootste persbureau van Nederland en staat sinds 1934 aan de basis van het nieuws. Het ANP levert dagelijks feitelijk nieuws aan vrijwel alle Nederlandse media.

www.anp.nl