Interviews met MKB ondernemers

Voor MKB Servicedesk doe ik dit jaar weer de interviews met de genomineerden voor de ondernemersprijs MKB IDEE Verkiezing 2015. Tijdens de eerste ronde reisde ik af naar Willemstad, Heemskerk en Lelystad om de innovatieve ICT-ideeen te horen van bevlogen ondernemers. Ook maakte ik weer de bijbehorende portretfoto’s. 

DSC_0003‘Nooit meer voor niets naar school gaan’
De meest simpele ideeën zorgen vaak voor de beste innovatie. Chris Wigant kwam met het idee om via een mobiele telefoonapp scholieren en studenten te informeren over hun roosterwijzigingen. Dat idee, StudyCall, levert hem een nominatie op voor de MKB IDEE Verkiezing 2015.

Lees verder

 

DSC_0013‘Minder papierverbruik en meer winst dankzij automatisering’
Genomineerd voor de MKB IDEE Verkiezing 2015: de automatisering van palletbedrijf Be-Pall International. Office manager Michel Albracht wist de systemen waarmee het bedrijf werkt aan elkaar te koppelen, waardoor zowel management, chauffeurs als klanten meer inzicht hebben in de processen.

Lees verder

 

DSC_0024‘Direct inzicht in wat er speelt bij je klanten en je franchisenemers’
Genomineerd voor de MKB IDEE Verkiezing 2015: het BodySwitch Platform. Met dit zelf ontwikkelde platform maakt Frank Jonkers het mogelijk om franchisenemers in andere delen van het land te laten werken met zijn unieke BodySwitch gezondheidsconcept.

Lees verder

 

Dit jaar vindt de verkiezing voor de tweede keer plaats. Na het succes van vorig jaar gaan MKB–Nederland en KPN ook dit jaar gezamenlijk op zoek naar innovatieve ondernemers. In 2015 staat de verkiezing in het teken van ‘groei door ICT’.

Kijk hier voor de interviews van vorig jaar. En het interview met de winnaar in magazine De Zaak.

You may also like